Byggemenskaper

Registrera er på byggemenskap.se

Är ni en byggemenskap som söker deltagare, byggklar mark, konsultstöd eller kontakt med kommuner? Vill ni bara berätta om ert projekt för att fler ska få veta om det? För byggemenskaper är annonsering på byggemenskap.se alltid gratis.

HUR SYNS NI?

Se till att lista er byggemenskap i databasen över aktuella och genomförda projekt och fyll på med så mycket information som möjligt. Då bidrar ni både till att ge fler kunskap om allt som är på gång kring byggemenskaper i landet och ni ökar era möjligheter att komma i kontakt med rätt samarbetspartners och deltagare.
I registreringen kan ni ange vilken typ av mark ni söker, var i landet och om ni önskar bli kontaktade av konsulter / entreprenörer och kommuner, med mera.

FÅ EN EGEN HEMSIDA

Alla byggemenskaper som är medlemmar i Föreningen för Byggemenskaper erbjuds också möjligheten att administrera en egen hemsida som placeras som en subdomän till byggemenskap.se. Denna möjlighet är under utveckling - mer information kommer när möjligheten finns till alla byggemenskaper som är registrerade i databasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *