Kommuner

Annonsera på byggemenskap.se

Är ni en kommun med ledig mark eller med ett påtänkt eller pågående planprojekt där ni vill ha in byggemenskapsgrupper? Vill ni ha inflyttare eller söker ni efter grupper med en särskild inriktning? Vill ni berätta om hur ni jobbar för ett bättre bostadsbyggande och vilka möjligheter ni erbjuder i allmänhet? Vill ni bjuda in till ett möte? Via byggemenskap.se kan ni sprida informationen om ert arbete och möjligheterna i er kommun och nå ut till en stor grupp av intresserade bostadssökande, samhällsaktörer och andra samhällsbyggare.

VAD INGÅR I ANNONSPAKET?

I nuläget erbjuder vi en annonseringsmöjlighet med följande innehåll:

  • Ert projekt / erbjudande registreras och listas i databasen Kommuner söker byggemenskaper
  • Ni får en sida på byggemenskap.se där era projekt / erbjudanden kan presenteras utförligare med möjlighet att länka vidare till er egen hemsida.
  • Vi berättar om ert erbjudande via våra kanaler i sociala medier (twitter och facebook) i samband med att de publiceras.
  • Vi berättar om ert erbjudande via vårt elektroniska nyhetsbrev.
  • Vi ger även möjlighet för kommuner som önskar att synas med banners på startsidan byggemenskap.se och på utvalda undersidor.

PRIS

Annonseringstaxan är kopplad till ert skatteunderlag. Vi tillämpar en månadsavgift på 10 kronor per 1000 kommuninvånare. Dock som högst 4000 SEK / mån och som minst 500 SEK / mån.

KONTAKT

Ta kontakt med oss direkt via info@byggemenskap.se eller per telefon +46-70 850 88 55 om ni önskar annonsera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *