Studieresa höst 2014

Åk med till Hamburg och Berlin hösten 2014

Den 9-11 oktober 2014 arrangerar vi återigen en studieresa till Hamburg och Berlin tillsammans med Tysk-Svenska Handelskammaren. Missa inte chansen att komma in på insidan av några av norra Tysklands framgångsrika byggemenskaper, träffa centralt placerade aktörer och lära hemligheterna bakom framgångarna!

Liksom tidigare år innebär studieresan även ett unikt tillfälle att knyta kontakter med andra som är aktiva i arbetet för byggemenskaper i Sverige och en perfekt möjlighet att ta avstamp för arbetet i den egna kommunen, byggemenskapen eller firman.

PROGRAM

Byggemenskaper finns i hela Tyskland, men med stora regionala skillnader i inriktning och upplägg. I Hamburg är idag stadens mål satt till att 20% av alla nya bostäder ska tillkomma som Byggemenskaper och myndigheterna jobbar aktivt med frågan via en särskild avdelning. Under studieresan kommer vi både träffa representanter för myndigheterna och för byggemenskapsgrupper. Ett späckat schema med duktiga och initierade guider.

PRIS OCH INNEHÅLL

Preliminär deltagaravgift är 8000 kr + moms. I priset ingår guidning, hotell och resor i Tyskland samt alla studiebesök och möten.

För medlemmar i Föreningen för Byggemenskaper rabatteras deltagaravgiften. För studenter, arbetslösa och andra grupper med låga inkomster kan deltagaravgiften rabatteras ytterligare med hänsyn till betalningsförmåga, uppge skäl till önskad rabatt som en kommentar i anmälningsformuläret nedan.

RESERVERA EN PLATS

Var säker på att få en plats genom att reservera önskat antal platser via formuläret nedan. Observera att en reservation inte innebär att du förbinder dig att betala några avgifter. Du bestämmer dig genom att tacka ja till bokningsbekräftelsen efter att vi skickat dig den.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *